Indskrivning

Indskrivning på Damhusengens skole begynder her på kommunens indskrivningsside

link til fælles hjemmeside

Vær opmærksom på at du endnu ikke kan se den nye skoles distrikt gennem linket. Hvis du er i tvivl kan du benytte linket her til at se skoledistriktet for den nye skole

link til kbhkort

Folder om indskrivning og indskrivningsmøde d. 7. november 17-19

Sammenlægning

Genvejen er vores aktivitetsområde, som binder de to skolebygninger sammen.

Informationsmøde for nuværende og kommende forældre onsdag d. 5.10 kl. 17-18:30 på Vanløse Skole, Tumlesalen.

Her vil vi fortælle om nyt skolebyggeri til ca. 400 mill., sammenlægning mellem de to skoler, klassedannelse kommende skoleår mm. Vi slutter af med én rundvisning på begge skoler.

Skolernes motionsdag

Som så mange år før og mange år frem i tiden, er fredagen inden efterårsferien skolernes motionsdag. På Hyltebjerg er det eleverne i 9. klasse som står for idéudvikling, planlægning og udførsel.

I 2015 havde eleverne lavet et tredelt opvarmningsprogram med høj musik. På ruten omkring Damhussøen havde 9. klasserne fordelt sig med vejvisningsposter. Hjemme i skolegården tog de imod med en juice efter turen.

Hyltebjerg Skoles motionsdag bliver hvert år arrangeret af 9. klasserne. De oplever altid, at der er masser af læring i at planlægge, udføre og bære ansvaret.