Indskrivning

Indskrivning på Damhusengens skole begynder her på kommunens indskrivningsside

link til fælles hjemmeside

Vær opmærksom på at du endnu ikke kan se den nye skoles distrikt gennem linket. Hvis du er i tvivl kan du benytte linket her til at se skoledistriktet for den nye skole

link til kbhkort

Folder om indskrivning og indskrivningsmøde d. 7. november 17-19

Sammenlægning

Genvejen er vores aktivitetsområde, som binder de to skolebygninger sammen.

Informationsmøde for nuværende og kommende forældre onsdag d. 5.10 kl. 17-18:30 på Vanløse Skole, Tumlesalen.

Her vil vi fortælle om nyt skolebyggeri til ca. 400 mill., sammenlægning mellem de to skoler, klassedannelse kommende skoleår mm. Vi slutter af med én rundvisning på begge skoler.

Skolernes motionsdag

Fælles forældremøde om sammenlægningsprocessen den 7. februar 17-19 i Teatersalen på Hyltebjerg Skole

- Hvor langt er vi kommet? Hvor skal eleverne være? Skal der sammenlægges klasser? Altsammen spørgsmål, som du kan få svar på - og der vil også være mulighed for komme med spørgsmål og få en rundvisning!