Skolernes motionsdag

Som så mange år før og mange år frem i tiden, er fredagen inden efterårsferien skolernes motionsdag. På Hyltebjerg er det eleverne i 9. klasse som står for idéudvikling, planlægning og udførsel.

I 2015 havde eleverne lavet et tredelt opvarmningsprogram med høj musik. På ruten omkring Damhussøen havde 9. klasserne fordelt sig med vejvisningsposter. Hjemme i skolegården tog de imod med en juice efter turen.

Hyltebjerg Skoles motionsdag bliver hvert år arrangeret af 9. klasserne. De oplever altid, at der er masser af læring i at planlægge, udføre og bære ansvaret.

Legepladsrenovering

Renoveringen af legeplads og boldbane er nu i gang. Det gamle legetårn i lille gård er væk og erstattet af et nyt. Tarzan-banen begynder at tage form og en pannabane er på vej i store gård. Den næste uges tid håber vi på tørvejr og at temperaturen forbliver plus, så gummibelægning i lille gård kan lægges ud. Vi ser alle, børn som voksne, frem til at kunne indvie skolens nye lege- og boldområder.

Velkommen i skole

Første skoledag i august er altid en særlig dag. De nye 0. klasser bliver budt velkommen af de nye 1. klasser. Det er en fast tradition at alle 1. klasserne danner flagallé i vores indgang til skolegården og er de glade og stolte givere af pladserne som skolens yngste.
Det er noget ganske særligt at starte i skole, og det er en dag som både elever og forældre ser frem til.