Skolernes motionsdag

Som så mange år før og mange år frem i tiden, er fredagen inden efterårsferien skolernes motionsdag. På Hyltebjerg er det eleverne i 9. klasse som står for idéudvikling, planlægning og udførsel.

I 2015 havde eleverne lavet et tredelt opvarmningsprogram med høj musik. På ruten omkring Damhussøen havde 9. klasserne fordelt sig med vejvisningsposter. Hjemme i skolegården tog de imod med en juice efter turen.

Hyltebjerg Skoles motionsdag bliver hvert år arrangeret af 9. klasserne. De oplever altid, at der er masser af læring i at planlægge, udføre og bære ansvaret.

Legepladsrenovering

Skolegården er forbedret i december 2015 med nye lege- og boldspilsmuligheder. Lillegårdens fire tårne giver muligheder for, at komme højt til vejrs for alle vildbasser. Den nye gummibelægning gør den vilde leg mere sikker, og gør landingen blød fra Tarzan-banen, og de nye koldbøtte-stativer. Til boldglade elever er der en pannabane i store gård, og op til flere muligheder for forskellige boldspil på basketbanen. I store gård er der oprettet et udendørs læringsrum i form af en træpyramide.

Velkommen i skole

Første skoledag i august er altid en særlig dag. De nye 0. klasser bliver budt velkommen af de nye 1. klasser. Det er en fast tradition at alle 1. klasserne danner flagallé i vores indgang til skolegården og er de glade og stolte givere af pladserne som skolens yngste.
Det er noget ganske særligt at starte i skole, og det er en dag som både elever og forældre ser frem til.

Første skoledag august 2016

1. - 9. klasse: Mandag den 8. august 2016